CONTACTGEGEVENS

Praktijk Aurelius
Jagerskade 17c
3552 TL Utrecht
030 227 0366

Belangrijke mededeling betreffende het Coronavirus (COVID-19)

Ter voorkoming van verdere verspreiding van COVID-19, maken wij zoveel mogelijk gebruik van videoconsulten, uiteraard via een goed beveiligde verbinding. De ervaring leert ons dat dit een goed alternatief is voor behandeling op de vestiging.
U kunt zich aanmelden, ook intakes vinden plaats.

Daarnaast bieden wij ook mogelijkheid voor een eenmalig consult:
Maakt u zich zorgen, voelt u zich angstig, eenzaam, gestrest, prikkelbaar of somber? Praktijk Aurelius heeft een (gratis) telefonisch spreekuur geopend. Op dinsdag en donderdag kunt u tussen 13:00 en 15:00 bellen met één van onze psychologen voor een luisterend oor, advies, psychologische hulp of intervisie.

Praktijk Aurelius

Contact

Wilt u contact met ons? Bel of maak gebruik van het contactformulier.

Praktijk Aurelius is goed bereikbaar, zowel per fiets, OV als per auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Routebeschrijving

Praktijk Aurelius
Jagerskade 17c
3552 TL Utrecht
030 227 0366

Vanaf de Loevenhoutsedijk, ter hoogte van de Roode Brug, gaat u de Jagerskade op. Aan uw rechterhand vindt u nummer 17. Het pand waar de praktijk gevestigd is heet LABOR.

U gaat het pad op richting de Vegetarische Slager, en gaat om het gebouw heen (volg de borden LABOR). Aan de achterzijde vindt u een ruime parkeerplaats en een opgang naar nummer 17B en 17C. De praktijk bevindt zich in het souterrain.

Als u aanbelt, wordt u opgehaald door één van onze therapeuten.

Bent u al vaker bij ons geweest? Neemt u dan plaats in de wachtkamer.

Blijf jezelf onderzoeken.

Marcus Aurelius