CONTACTGEGEVENS

Praktijk Aurelius
Jagerskade 17c
3552 TL Utrecht
030 227 0366

Belangrijke mededeling betreffende het Coronavirus (COVID-19)

Intakes en behandelingen kunnen plaatsvinden op de vestiging, desgewenst kunt u ook een telefonisch- of videoconsult inplannen.

Ter voorkoming van verdere verspreiding van COVID-19, vragen wij u in de wachtkamer afstand te houden, een mondkapje te dragen en uw handen te desinfecteren.

Bij verkoudheidsklachten of (lichte) griepverschijnselen kunt u niet naar de praktijk komen, het gesprek vindt dan plaats middels videoconsult, uiteraard via een goed beveiligde verbinding. De ervaring leert ons dat dit een goed alternatief is voor behandeling op de praktijk.

Tot ziens, op afstand of bij ons op de praktijk!

Praktijk Aurelius

Contact

Wilt u contact met ons? Bel of maak gebruik van het contactformulier.

Praktijk Aurelius is goed bereikbaar, zowel per fiets, OV als per auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Routebeschrijving

Praktijk Aurelius
Jagerskade 17c
3552 TL Utrecht
030 227 0366

Vanaf de Loevenhoutsedijk, ter hoogte van de Roode Brug, gaat u de Jagerskade op. Aan uw rechterhand vindt u nummer 17. Het pand waar de praktijk gevestigd is heet LABOR.

U gaat de oprijlaan op en gaat om het gebouw heen (volg de borden LABOR). Aan de achterzijde vindt u een ruime parkeerplaats en een opgang naar nummer 17B en 17C. De praktijk bevindt zich in het souterrain.

Als u aanbelt, wordt u opgehaald door één van onze therapeuten.

Bent u al vaker bij ons geweest? Neemt u dan plaats in de wachtkamer.

Blijf jezelf onderzoeken.

Marcus Aurelius