CONTACT

Praktijk Aurelius is een kleine zorginstelling voor psychotherapie. Wij hebben twee locaties in Utrecht: locatie Roode Brug en locatie Lepelenburg. Onze locatie Trauma & Identiteit is gevestigd in Maarn, op de Utrechtse Heuvelrug.

Contact

Wilt u contact met ons? Bel of maak gebruik van het contactformulier.

Indien u reeds bij ons in zorg bent en u een afspraak wil annuleren, bel of mail dan naar het secretariaat (info@praktijkaurelius.nl).

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00-12:00 en 13:00-16:30 uur. Uw eigen behandelaar kunt u bereiken middels het persoonlijke e-mailadres van de therapeut.

In het geval van spoed is het belangrijk dat u contact opneemt met uw huisarts.

Praktijk Aurelius is goed bereikbaar, zowel per fiets, OV als per auto.

Op de locatie Utrecht – Roode Brug is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. De praktijk bevindt zich in het souterrain, er is geen lift aanwezig.

Bij locatie Utrecht – Lepelenburg kunt u betaald parkeren in de omliggende straten bij Park Lepelenburg. Let op: het kan erg druk zijn. De praktijk bevindt zich op de derde etage, er is geen lift aanwezig.

Op de locatie Maarn – Stameren kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein van landgoed Stameren. De praktijk bevindt zich op de begane grond en is rolstoeltoegankelijk.

Cliëntportaal

Ga naar uw persoonlijke omgeving door hier in te loggen op het cliëntportaal.

Routebeschrijving

Locatie Roode Brug
Praktijk Aurelius
Jagerskade 17c
3552 TL Utrecht
030 227 0366

Vanaf de Loevenhoutsedijk, ter hoogte van de Roode Brug, gaat u de Jagerskade op. Aan uw rechterhand vindt u nummer 17. Het pand waar de praktijk gevestigd is heet LABOR.

U gaat de oprijlaan op en gaat om het gebouw heen (volg de borden LABOR). Aan de achterzijde vindt u een ruime parkeerplaats en een opgang naar nummer 17B en 17C. De praktijk bevindt zich in het souterrain.

Als u aanbelt, wordt u opgehaald door één van onze therapeuten.

Bent u al vaker bij ons geweest? Neemt u dan plaats in de wachtkamer.

Locatie Lepelenburg
Praktijk Aurelius
Herenstraat 35
3512 KB Utrecht
030-2270366

Locatie Maarn
Aurelius Trauma & Identiteit
Amersfoortseweg 1b
3951LB Maarn
030-2270366

Locatie Aurelius Trauma & Identiteit bevindt zich op Landgoed Stameren (Amersfoortseweg 1b, Maarn). U kunt gratis parkeren op het landgoed op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen.

Openbaar vervoer: Vanaf station Maarn loopt u in 30 minuten naar het landgoed. Buslijn 82 stopt voor de deur, halte ‘Huize Stameren’.

De praktijk bevindt zich in het paviljoen, het zwarte houten gebouw naast het landhuis. U kunt de borden volgen naar Praktijk Aurelius. Bij binnenkomst in het paviljoen vindt u de praktijk aan uw rechterhand. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer.

Blijf jezelf onderzoeken.

Marcus Aurelius