NASCHOLING

Praktijk Aurelius biedt nascholing in de vorm van supervisie en leertherapie aan psychologen.

Supervisie & Leertherapie

Psychologen kunnen bij Praktijk Aurelius terecht voor supervisie en leertherapie.

Charlotte Immerzeel geeft supervisie en leertherapie aan hen in opleiding tot GZ-psycholoog of Cognitief Gedagstherapeut VGCt, zowel individueel als in duo’s. Charlotte heeft ruime ervaring in de specialistische GGZ en werkt met volwassenen en voorheen ook met jeugd en gezinnen. Zij is GZ-psycholoog, supervisor en docent voor de VGCt en geregistreerd EMDR Europe practitioner.

Hester Hengeveld is GZ-psycholoog, cognitief gedragstherapeut en EMDR-therapeut. Hester is locatiemanager van onze locatie Roode Brug en geeft supervisie voor de VGCt.

Marc de Boer is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Hij is locatiemanager van onze locatie Lepelenburg, waar hij werkt met CGT, EMDR, ACT, schema- en systeemtherapie (Emotionally Focused Therapy, EFT). Hij geeft supervisie behandeling en diagnostiek voor de GZ-opleiding.

Linda Ermers is GZ-psycholoog en EMDR-therapeut (supervisor in opleiding tot trainer) en werkte jaren in een trauma expertisecentrum. Samen met Marike is ze locatiemanager van onze locatie Trauma & Identiteit. Ze geeft supervisie EMDR voor de VEN.

Marike de Ruijter is GZ-psycholoog en EMDR-therapeut (supervisor in opleiding tot trainer) en werkte jaren in een trauma expertisecentrum. Samen met Linda is ze locatiemanager van onze locatie Trauma & Identiteit. Ze geeft supervisie EMDR voor de VEN.

Hans van Geest geeft supervisie en leertherapie aan hen in opleiding tot GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut en/of Cognitief Gedagstherapeut VGCt, zowel individueel als in duo’s. Hans werkt voornamelijk in de specialistische GGZ met volwassenen en voorheen in de forensische zorg.

Nienke Versteeg is GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut. Ze heeft ruime ervaring in de behandeling van volwassenen en heeft een achtergrond in de neuropsychologie. Ze geeft supervisie diagnostiek en behandeling in het kader van de GZ-opleiding en voor de VGCt.

Vera Lammers is Klinisch psycholoog, EMDR-practitioner, senior schematherapeut en NVGP geregistreerd groepspsychotherapeut. Ze geeft supervisie diagnostiek en behandeling voor de GZ-, KP- en PT-opleidingen.

Sophie van Eijsden is Klinisch psycholoog, cognitief gedragstherapeut en schematherapeut. Ze geeft supervisie behandeling voor de GZ-opleiding en supervisie voor de VGCt (ook begeleide intervisie).

Joëlle Houben is Klinisch psycholoog, ze werkt met volwassenen in de specialistische GGZ en voorheen met jongeren en jongvolwassenen (vroeginterventie BPS). Joëlle geeft supervisie voor de GZ-opleiding.

Neem contact op voor meer informatie.

Blijf jezelf onderzoeken.

Marcus Aurelius