PSYCHOLOGEN

Psychologen

Bij Praktijk Aurelius werken goed opgeleide psychologen die behandelen volgens de laatste inzichten en richtlijnen. Onze regiebehandelaren zijn BIG geregistreerd. Wilt u weten hoe wij de kwaliteit waarborgen? Bekijk ons kwaliteitsstatuut.

Charlotte Immerzeel

Therapie is niet makkelijk en ik vind het ontzettend knap en moedig als mensen hun eigen opvattingen kritisch onderzoeken en durven te oefenen met nieuw gedrag, in en buiten de therapiekamer.
Ik hecht waarde aan een veilig en oplossingsgericht behandelklimaat waarin mensen zich niet veroordeeld voelen. In mijn behandelingen richt ik mij op herstel, maar ook op inzicht en gedragsverandering in het dagelijks leven. Want jezelf begrijpen en patronen doorbreken, dat is waar het in therapie om gaat.
Naast mijn werk als behandelaar geef ik les en supervisie aan psychologen die zich willen specialiseren in de cognitieve gedragstherapie.

Charlotte Immerzeel

Annemieke Timmerman

Iets daadwerkelijk veranderen vraagt om moed, doorzettingsvermogen en ruimte om fouten te mogen maken. Samen met een cliënt deze uitdaging aangaan, vind ik een mooi proces. Veiligheid en humor vind ik in mijn therapie belangrijk.

Lotte van Winkelhoff

Ik werk met cognitieve gedragstherapie, waarbij we in de behandeling samen gaan onderzoeken welke gedachten en gedragingen jou belemmeren om te doen wat je waardevol vindt in het leven. Ik hecht er waarde aan om in de behandeling samen te werken met een nieuwsgierige, open en onbevooroordeelde blik, binnen een veilige en positieve sfeer.

Elisa Verwayen

Blijf jezelf onderzoeken.
Marcus Aurelius