PSYCHOLOGEN

Psychologen

Bij Praktijk Aurelius werken goed opgeleide psychologen die behandelen volgens de laatste inzichten en richtlijnen. Onze regiebehandelaren zijn BIG geregistreerd. Wilt u weten hoe wij de kwaliteit waarborgen? Bekijk ons kwaliteitsstatuut.

Charlotte Immerzeel

Therapie is niet makkelijk en ik vind het ontzettend knap en moedig als mensen hun eigen opvattingen kritisch onderzoeken en oefenen met nieuw gedrag, in en buiten de therapiekamer. In mijn behandelingen richt ik mij op herstel, maar ook op inzicht en gedragsverandering in het dagelijks leven. Want jezelf begrijpen en patronen doorbreken, dat is waar het in therapie om gaat.

Naast mijn werk als behandelaar geef ik les en supervisie aan psychologen die zich willen specialiseren in de cognitieve gedragstherapie.

Charlotte Immerzeel

Annemieke Timmerman

Iets daadwerkelijk veranderen vraagt om moed, doorzettingsvermogen en ruimte om fouten te mogen maken. Samen met een cliënt deze uitdaging aangaan, vind ik een mooi proces. Veiligheid en humor vind ik in mijn therapie belangrijk.

Lotte van Winkelhoff

Ik werk met cognitieve gedragstherapie, waarbij we in de behandeling samen gaan onderzoeken welke gedachten en gedragingen jou belemmeren om te doen wat je waardevol vindt in het leven. Ik hecht er waarde aan om in de behandeling samen te werken met een nieuwsgierige, open en onbevooroordeelde blik, binnen een veilige en positieve sfeer.

Elisa Verwayen

Het doorbreken van patronen is uitdagend, confronterend maar ook een mooi proces. Binnen de behandeling vind ik het belangrijk om een veilige en oprechte sfeer te creëren waarbij je samen werkt aan hetzelfde doel. Technieken die ik gebruik zijn cognitieve gedragstherapie, ACT en mindfulness.

Marieke van Dam

Psycholoog, Cognitief gedragstherapeut en schematherapeut.

Marinke de Vries

Psycholoog en EMDR practitioner i.o.

Marike de Ruijter - Van de Hel

GZ-psycholoog en EMDR supervisor.

Bronwyn Henebury

Psycholoog.

Marije Benedictus

Psycholoog i.o. Gz-psycholoog (PIOG).

Blijf jezelf onderzoeken.

Marcus Aurelius